½ větší červené řepy
2 kiwi
2 větší jahody
2 cm zázvoru
šťáva z jednoho citronu
400 ml vody /převařené nebo neperlivé /

Detoxikační nápoj mix na jaro

Řepu oloupeme a pokrájíme na kousky, jahody omyjeme a pokrájíme na plátky, zázvor oloupeme a nastrouháme nahrubo. Kiwi oloupeme, pokrájíme na plátky.
Do mixeru vložíme plátky řepy, jahod, kiwi, nastrouhaný zázvor, zakápneme šťávou z citronu a přilijeme vodu. Vše rozmixujeme a podáváme.
Řepa, jahody i kiwi působí jako očista, obsahují vitamíny a minerály mají schopnost odvádět z těla mnoho školdivých látek. Můžeme měnit různou zeleninu nebo ovoce.

Autor: Ivka (více receptů autora), Nápoje
Přidat do kuchařky Přidat obrázek

Ivka 5. 04. 2013 - 20:07Odpovědět

Hani,asi deformace - nakoupit a už v hlavě se mi nějak zrodí nápad,pak si něco přidám a hotovo, jeden čas jsem četla všechny noviny, ale teď už jen vařím, co je dostupné nebo doma 😄 😄

mneneznas 5. 04. 2013 - 15:26Odpovědět

😋 😋 😋 😄

Hanča 5. 04. 2013 - 15:11Odpovědět

Parádní pohárek kam Ty na ty nápady chodíš 😋 😋

nofrona 5. 04. 2013 - 9:20Odpovědět

Ivulí super recept, dnes jedeme do marketu, tak vše nakoupím (krom řepy-tu mám ještě vlastní) a zítra ráno udělám. Jen dotaz, jak dlouho můžu skladovat? Že bych si udělala takovou delší kůru, ale když ráno v pracovním týdnu na to není čas a synek by mě i s mixérem ráno vyhodil na dvůr 😄 😄 . Díky.

Ivka 4. 04. 2013 - 23:06Odpovědět

Tak- to jsme dvě, tak jsem udělala to, co píši a je to lepší, než mít pár jahod na talíři, mám ještě na zítra, sluníčko jim chybí, kéž by už bylo skutečné, viď 😄 😃

Jana 4. 04. 2013 - 22:57Odpovědět

No jo, mix na jaro. Dneska jsem si koupila jahody a ikdyž byly krásně červené, byly naprosto bez chuti 😠

SmajlíciJídloZvířátkaOstatní
😀😃😄😁😆😅🤣😂🙂🙃😉😊😇😍🤩😘😗😚😙😋😛😜🤪😝🤗🤭🤫🤔🤨😐😑😏😒🙄😌😔🤤🤯😎😕😟🙁😮😯😲😳😧😢😭😖😣😞😩😫😠
Antispam